0224-200 70

Städtjänster för privatpersoner och
företag i Västerås med omnejd

Kontakta oss för ett kostnadsförslag. 

Byggstädning i Västerås

Din Miljö i Mälardalen sätter alltid kunden först och vi har en nära dialog under hela uppdraget. Vi är medvetna om att alla har unika behov under en byggstädning, vi är lyhörda för dina önskemål. Vi har stor erfarenhet av att sköta om den regelbundna städningen på byggarbetsplatsen under en byggnation som byggbodar eller tillfälliga dusch- och toavagnar.

Vi erbjuder dig som kund den rätta erfarenheten kring byggstädning med den rätta utrustningen.

Anlita oss, vi tar gärna hand om slutstädningen också vid nybyggnationer eller renoveringar och stambyten.

 

Företagstädning

Företagsstädning i Västerås och Sala. Vi erbjuder bekymmersfri service till stora och små privata och offentliga kunder. Vi levererar städtjänster till bl.a. skolor, vårdcentraler, butiker och bostadsrättsföreningar. Vi skräddarsyr städningen efter era behov och önskemål - tala om för oss hur du vill ha det! Med professionell städning ser vi till att ni förblir nöjda kunder i många år!

Fönsterputsning

Vem uppskattar inte att ha rena fönster, hemma eller på arbetsplatsen. Vi putsar alla slags fönster, högt och lågt. Vi använder även Ultrarent (avjoniserat) vatten till svåråtkomliga glaspartier på hög höjd och fasader som behöver rengöras. Inte så dyrt som du tror! Vi ordnar med rut-avdraget direkt på fakturan.

Kontorslandskap

Kontakta oss

Vi vänder oss i första hand till dig som företag eller organisation. Till dig som är privatperson kan vi erbjuda fönsterputsning. 

Har du några frågor kontakta oss idag!

0224-200 70

070 - 370 98 98

Kontakta oss

Miljö

Läs mer om vår miljöpolicy här.

0224-200 70

Besöksadress: Fältmätargatan 7

721 35 Västerås

mån - fre: 07:00 - 17:00

lör - sön: stängt

info@dinmiljo.se

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-2018 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Din Miljö i Mälardalen aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Din Miljö i Mälardalen.

Din Miljö I Mälardalen AB - Org.nr: 556767-2414